jeugd- en jongerenwerk op Texel

  Young4Ever_header_TimeOut_2_01_2018-StefanKrofft
  skatepark2
  timeout
  pillen
  timeout1
  drank-geld1
  skatepark1
  previous arrow
  next arrow

  Jongerenpraat

  Verschillende jongeren laten onder dit kopje horen wat zij bij Young4Ever doen en vinden. Ook zullen zij vertellen hoe lang zij hier al langskomen en hoe oud zij zijn.

  Yfke (15): “Ik kom nog niet zo heel lang in de TimeOut, ik denk nu ongeveer 2/3 maanden. Ik sprak eerst alleen buiten af met vrienden, maar ik ben uiteindelijk ook een keer meegegaan naar de TimeOut en nu ontmoet ik hier steeds mijn vrienden. We zitten nog steeds wel buiten, maar op de dagen dat de TimeOut open is zitten we daar met de groep. Er hangt een gezellige sfeer en er word ook fijn contact met je gemaakt (niet te opdringerig of te persoonlijk). Wat ik nu nog mis in de TimeOut is iets buiten, een klein terras ofzo voor in de zomer.”

  Anoniem 15: “Eerst zaten we met ons groepje veel bij de container (JOP), maar deze is nu weg en dat maakt het dat we vaker bij de TimeOut te vinden zijn. Er is verder geen andere plek waar je droog kan zitten, je kan wel bij de Thijsseschool zitten en dan onder het afdakje, maar dat is ook niet altijd even chill en goed droog. In de TimeOut zitten we nu vaak met onze groep boven, dat is ook meer privé. Sinds de JOP weg is hebben we nu eigenlijk geen vaste hangplek waar we wat meer vrijheid hebben. We zijn met een grote groep, en dat kan ook niet bij iemand thuis. De TimeOut is chill en is nu de ontmoetingsplek, maar je kan er bijvoorbeeld niet je eigen muziek draaien, je mist een stukje eigen vrijheid. Het fijne is wel dat je in de TimeOut warm kan zitten, maar we hangen liever buiten”.

  Geena (15): 'Ik kom graag bij de Time Out om gezellig bij te kletsen met Sandra en Vera (de jongerenwerkers) en de laatste tijd spelen we veel spelletjes! Sinds een aantal jaar mag ik ook helpen als vrijwilliger bij bouwdorp, dat vind ik heel leuk om te doen, met heel veel leuke mensen. Als ik zelf iets zou mogen organiseren in de Time Out zou ik, denk ik, een Do It Yourself doen, alleen weet ik nog niet zo goed wat we dan zouden kunnen maken, misschien wel sieraden maken.'

  Anoniem (11): “Ik vind het in de TimeOut gezellig om te kletsen met jullie, spelletjes te spelen met jullie of met een vriend en ik vind het leuk om te gamen op de PlayStation. Het is een plek voor kinderen en dat vind ik leuk. Ik kom hier nog niet zo lang, nog maar een maandje en een goede vriend van mij had me een keer meegenomen naar de TimeOut. Wat ik nog wel leuk zou vinden om te doen in de TimeOut zijn spellen die je met een groepje kan doen, zoals UNO en een Nintendo Switch lijkt me leuk om hier te hebben.”

  Iris (17):"Ik kom naar de time out om eventjes weg te zijn van huis en om mensen te ontmoeten. Het is er eigenlijk altijd gezellig met de mensen die er komen, we spelen veel spelletjes en de DIY/knutselavonden vond ik erg leuk, die mogen er vaker zijn!

  Doris (16): Sinds mijn 13e kom ik bij de TimeOut en vind het nog steeds leuk om hier te zijn. Ik vind het gezellig hier en ik kan lekker praten met iedereen. Ik vind het ook erg leuk om spelletjes te spelen, het is net ff anders dan thuis met je ouders op de bank. Het is een fijne plek om te socialiseren en ik kan hier me ei kwijt aan de bar met een kopje thee erbij. Wat ik ook super leuk vond was het laser gamen in het bos, dat zou ik zeker nog een keer willen doen. Je bent lekker actief bezig maar tegelijkertijd speel je een spel in het bos met mooi weer, dat was echt top!

  Dustin (15): Ik kom denk ik 4 jaar al bij de Time out, sinds eind basisschool. Ik kom hier omdat ik het gezellig vind, het is een chille sfeer, leuk om andere mensen te zien, er zijn leuke dingen om te doen en er is leuke muziek. De dingen die ik leuk vind om te doen in de Time Out zijn darten, poolen en gamen en de leukste activiteit was het tripje naar Walibi, dat zou ik nog wel een keer willen doen!

  Young 4 Ever

  Stichting Young 4 Ever

  Postadres: Postbus 120
  1790 AC Den Burg

  Bezoekadres: Wilhelminalaan 1
  1791 AL Den Burg

  E-mail
  © 2018 Young4Ever