jeugd- en jongerenwerk op Texel

  Young4Ever_header_TimeOut_2_01_2018-StefanKrofft
  skatepark2
  timeout
  pillen
  timeout1
  drank-geld1
  skatepark1
  previous arrow
  next arrow

  ACT

  ACT

  Wat leuks doen na school? Op zoek naar een nieuwe hobby? Eens iets totaal anders uitproberen? Hier zit je goed. ACT. biedt Texelse jongeren tussen 12 en 18 jaar namelijk verschillende activiteiten na schooltijd. Gratis. Er zijn zes categorieën: Buiten, Sportief, Creatief, Technisch, Ontspannen en Extreme. Er zit dus altijd wel iets tussen. Het aanbod wisselt. Bekijk alle activiteiten, meld je aan en...ACT!Aanmelden kan via acttexel.

  Escaperoom

  Een escaperoom spelen is moeilijk, maar kan jij je voorstellen hoe lastig het is om er zelf 1 op te zetten, van ontwerp, puzzels bedenken tot inrichten?

  We hebben 8 weken de tijd om zelf een escaperoom te maken! Kom jij ook helpen? Vanaf vrijdag 23 oktober tot en met vrijdag 18 oktober van 16:00 uur tot 18:00 uur ben je elke vrijdag hard nodig en gaan we samen een escaperoom maken. Je mag ook mee eten, dit kost dan €2,- per keer.
  Voor deze activiteit is er plek voor 8 personen, dus geef je snel op!

  Deze activiteit vindt iedere vrijdag plaats.

  De Productie

  In de 8 lessen en 1 voorstelling/presentatie specialiseren de jongeren zich in een onderdeel van "De Productie". Het gezamenlijke doel is er een fantastische voorstelling/presentatie van te maken, waarbij de jongeren zelf de leiding hebben! Een productie met bijv. dans, theater en/of kunsten! Maar ook ondersteunende zaken die achter de schermen nodig zijn zoals, video, licht, geluid, het maken van uitnodigingen, decor, een aftermovie etc.

  Op deze manier kan iedereen zijn of haar ei kwijt en worden de jongeren de regisseur van hun eigen Productie!

  Young 4 Ever

  Stichting Young 4 Ever

  Postadres: Postbus 120
  1790 AC Den Burg

  Bezoekadres: Wilhelminalaan 1
  1791 AL Den Burg

  E-mail
  © 2018 Young4Ever